Vismo werkschoenen voor in de horeca.

Wie regelmatig lange werkdagen in de horeca maakt, weet een paar goede werkschoenen te waarderen. Vismo werkschoenen zijn op zulke dagen een zegen voor je voeten. De meeste mensen die eenmaal een paar Vismo werkschoenen hebben gedragen, willen nooit meer anders. Loop jij ook weg met de werkschoenen van dit topmerk uit Canada?

Lichtgewicht werkschoenen van Vismo

Dat zoveel mensen verknocht zijn aan deze werkschoenen, is niet voor niets. Ze bieden vele voordelen, waarvan het ultralage gewicht er één is. Wie ooit Visma werkschoenen heeft gedragen, herkent het gevoel dat je nauwelijks voelt dat je schoenen draagt. Dit hoge draagcomfort is onbetwist één van de belangrijkste voordelen van deze werkschoenen.

Uniek: de NRG55 tussenzool van Vismo werkschoenen

Over draagcomfort gesproken: hét paradepaardje van Vismo werkschoenen is wel de innovatieve NRG55 tussenzool. Deze tussenzool geeft bij iedere stap 55% energie terug. Dat is twee keer zoveel dan bij een gemiddelde werkschoen! Hierdoor ben je na een lange werkdag significant minder moe dan met een reguliere tussenzool.

Antistatische Vismo veiligheidsschoenen

Een ander belangrijk pluspunt van deze werkschoenen is dat ze antistatisch zijn. Dit wordt ook wel aangeduid met de term ESD. Antistatische werkschoenen hebben een lage elektrostatische weerstand, wat betekent dat ze uitstekende bescherming bieden tegen elektrische schokken. Om voldoende bescherming te bieden, zijn ze bovendien voorzien van een verharde neus.

Hoge en lage schoenen voor dames en heren

Vismo werkschoenen hebben niet alleen functionele en praktische voordelen, maar zien er ook hip en sportief uit. Kokswinkel.nl beschikt over een zeer uitgebreid assortiment schoenen. Draag je het liefst hoge werkschoenen tijdens je werk in de horeca, of heeft een lage schoen je voorkeur? Zoek je werkschoenen voor heren, of heb je juist schoenen voor dames nodig? In ons assortiment vind je het allemaal!

Bestel jouw werkschoenen snel en eenvoudig online

Voor Vismo werkschoenen ben je bij Kokswinkel.nl aan een vertrouwd adres. Bij Kokswinkel.nl hoef je voor het bestellen van deze mooie schoenen de deur niet meer uit. In onze webshop koop je werkschoenen van Vismo namelijk eenvoudig en snel online. Blijken ze net niet helemaal goed te passen? Dan ruil je ze bij Kokswinkel.nl eenvoudig om voor de juiste maat. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Dat is de service van Kokswinkel.nl!