Zwarte latex en nitril handschoenen voor de horeca

Zwarte latex en nitril handschoenen zijn onmisbaar voor maximale hygiëne in je keuken. Op Kokswinkel.nl bestel je zwarte latex en nitril keukenhandschoenen eenvoudig en snel online. Onze latex handschoenen bieden perfecte grip en doordat ze nauwsluitend zijn, is het draagcomfort optimaal.

Poedervrij, voor optimale hygiëne

Latex en nitril handschoenen zijn er in twee varianten: gepoederd en poedervrij. De latex wegwerphandschoenen in het assortiment van Kokswinkel.nl zijn allemaal poedervrij. Het poeder van gepoederde latex handschoenen kan de hygiëne namelijk in gevaar brengen. Juist omdat hygiëne in de horeca zo belangrijk is, hebben we in ons assortiment bewust voor ongepoederde latex en nitril  handschoenen gekozen. Zo ben je altijd verzekerd van optimale hygiëne.

 Zwarte latex en nitril handschoenen per 100 stuks

Latex en nitril handschoenen voor de horeca bestel je op Kokswinkel.nl eenvoudig en snel online. Onze latex en nitril wegwerphandschoenen zijn verpakt per 100 stuks. Heb je nog vragen over onze latex handschoenen? Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag!