Safety jogger werkschoenen voor dames en heren

De Safety Jogger werkschoenen zijn bij uitstek geschikt voor de horeca.  Maak je regelmatig lange werkdagen in de horeca? Dan weet je hoe belangrijk goede werkschoenen zijn. Dankzij hun functionele en praktische eigenschappen behoren ze tot de meest populaire werkschoenen in hun soort.

Werkschoenen voor in de horeca

Op Kokswinkel.nl vind je een uitgebreide collectie werkschoenen voor dames en heren. Naast hoge werkschoenen bestaat ons assortiment werkschoenen eveneens uit een grote hoeveelheid lage modellen. Alle werkschoenen van Safety Jogger zijn verkrijgbaar in vele maten, zodat er altijd een schoen te vinden is die als gegoten om jouw voeten zit. Wel zo prettig; tijdens je werk is er immers niets vervelender dan schoenen die niet fijn zitten!

Werkschoenen met veiligheidsniveau S3

Deze schoenen staan naast hun hoge draagcomfort ook bekend om hun uitstekende bescherming. De werkschoenen van Safety Jogger voldoen aan het extra hoge S3 veiligheidsniveau. Dit betekent dat Safety Jogger veiligheidsschoenen niet alleen over speciale antislip-zolen beschikken, maar ook extra waterdicht zijn. Daarnaast hebben ze altijd een veiligheidsneus, antistatische zolen en energie-absorberende hakken.

Bestel jouw werkschoenen eenvoudig online

Voor de aanschaf van nieuwe Safety Jogger schoenen hoef je de deur niet meer uit. Op Kokswinkel.nl bestel je je nieuwe werkschoenen namelijk eenvoudig en snel online. Heb je per ongeluk een maat gekocht die net niet helemaal prettig zit? Dan kun je je werkschoenen bij ons eenvoudig omruilen voor werkschoenen in de juiste maat. Dat is de service van Kokswinkel.nl! Ook als je nog vragen hebt over onze Safety Jogger schoenen, helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend deskundig advies!