Over ons

Welkom bij De Kokswinkel!

Welkom bij De Kokswinkel. De online winkel voor de professionele kok. Trotse eigenaar van het merk Chefs-Fashion.
De Kokswinkel is een onderdeel van De Culinaire Makelaar BV, een detacheringsbureau voor koks.

In 2004 zijn we van start gegaan met de online verkoop van kokskleding en messen.
Ik (Valentijn Veldman) kom zelf uit de horeca en heb jaren in allerlei keukens gewerkt op elk gewenst niveau. Hierdoor weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om met de juiste materialen te werken en om comfortabele kokskleding te dragen.

Chefs Fashion

In 2009 hebben wij ons eigen merk kokskleding, genaamd Chefs-Fashion, geïntroduceerd. Hier zijn wij ontzettend trots op.
De kokskleding van Chefs-Fashion is van topkwaliteit.

We maken gebruik van de beste stoffen (onder andere van Koninklijke TenCate). De kokskleding van Chefs-Fashion is betaalbaar en tijdloos.

In de keuken is het belangrijk dat je kokskleding draagt die comfortabel zit. Hier hebben wij met het samenstellen van de collectie kokskleding rekening mee gehouden.

Alle koksbuizen zijn voorzien van luchtgaatjes onder de oksels en hebben een thermometer-pennenzakje op de mouw. Wij leveren onze kokskleding uit voorraad. Bekijk hier direct onze kokskleding.

Naast kokskleding van Chefs-Fashion verkopen wij meer producten. In ons assortiment vindt u onder andere:

Wij blijven altijd op zoek naar nieuwe trends en producten dus blijf onze website in de gaten houden of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

In december 2019 is onze geheel nieuwe website online gegaan. We hebben bij de inrichting hiervan vooral gekeken naar het gebruiksgemak voor u als klant en naar de veiligheid bij het online winkelen.

Ook een mobiele versie is beschikbaar zodat u ook onderweg makkelijk even die koksbuis, werkbroek of schoenen kunt bestellen.

We wensen u veel plezier tijdens het winkelen in onze webshop!