Redbrick werkschoenen voor in de horeca.

In de horeca krijgen je voeten veel te verduren. Werkdagen zijn vaak lang en in al die uren loop je ongemerkt al snel heel wat kilometers. Goede werkschoenen maken, zeker op zulke dagen, een wereld van verschil. Goede werkschoenen zitten niet alleen comfortabel, maar bieden ook veel steun tijdens je werk in de horeca. Redbrick is één van de bekende merken in het assortiment werkschoenen van Kokswinkel.nl.

Redbrick werkschoenen voor dames en heren

De collectie schoenen bestaat uit hoge en lage werkschoenen, zowel voor dames als voor heren. Dat werkschoenen ook modieus, hip en sportief kunnen zijn, bewijst Redbrick met hun ruime assortiment sneakers. Dankzij de speciale Cambrelle-voering zijn de Redbricks zeer geliefd binnen de horeca. Deze voering zorgt dat de schoenen goed ademend zijn en dat vocht snel opdroogt. Verder staan deze werkschoenen bekend om hun comfortabele pasvorm en om hun stevige, verharde neus.

Het S3 veiligheidsniveau van Redbrick werkschoenen

Dat deze schoenen zo populair zijn, komt ook door het verhoogde S3 veiligheidsniveau. Dit betekent dat ze extra waterafstotend zijn en beschikken over speciale antislip-zolen. Daarnaast hebben Redbrick werkschoenen altijd een veiligheidsneus, antistatische zolen, energie-absorberende hakken en een supersterke, niet-doordringbare tussenzool van staal of kevlar.

Werkschoenen in vele kleuren en maten

Omdat geen enkele voet hetzelfde is, zijn deze schoenen bij Kokswinkel.nl verkrijgbaar in vele maten. Bovendien bieden we jou een uitgebreide keuze uit verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een paar Redbrick werkschoenen te vinden dat perfect bij jouw kokskleding past. Bij vragen over Redbrick werkschoenen mag je uiteraard gerust vrijblijvend contact met ons opnemen; wij helpen je graag.

Bestel je werkschoenen eenvoudig online

Als je werkschoenen wilt kopen, hoef je daar de deur niet meer voor uit. Bij Kokswinkel.nl bestel je je nieuwe Redbricks namelijk snel en eenvoudig online. En bestel je per ongeluk een maat die net niet helemaal goed past? Dan kun je deze bij ons eenvoudig omruilen voor een goede maat. Dat is de service van Kokswinkel.nl!

Werkschoenen in de aanbieding kopen?

Naast ons reguliere assortiment werkschoenen hebben we bij Kokswinkel.nl ook regelmatig scherpe aanbiedingen. Onze aanbiedingen zijn steeds weer anders. Neem daarom regelmatig een kijkje tussen onze sale-items en ontdek of we passende Redbrick werkschoenen voor jou in de aanbieding hebben.