Koken is topsport! Als professioneel kok weet jij daarom als geen ander hoe belangrijk goede kokskleding is. Comfortabele kleding zorgt er allereerst voor dat je je prettig voelt tijdens je werk in de horeca. Maar kokskleding heeft ook nog andere praktische functies. Goede kleding zorgt bijvoorbeeld voor een professionele en verzorgde uitstraling, maar ook voor een goede hygiëne. Kokskleding is simpelweg onmisbaar in de horeca!

 

Nieuwe kokskleding online bestellen

Heb je nieuwe werkkleding nodig? Voor het online bestellen van kleding voor dames en heren ben je bij Kokswinkel.nl aan een vertrouwd adres. Sinds 2004 kopen professionele koks hun kokskleding en koksmessen eenvoudig, snel en voordelig online via onze webshop. De kleding die je hier vindt, is specifiek gemaakt voor professioneel gebruik in de horeca, catering en instellingen. Ons ruime assortiment bestaat uit kleding die zowel dames als heren kleedt, letterlijk van top tot teen:

 

Kokskleding die tegen een stootje kan

Tijdens je werk in de keuken krijgt je kleding veel te verduren. Vetspetters, hitte, spanning, vocht… Daarom is het van groot belang dat jouw kokskleding tegen een stootje kan. Bij de kokskleding van Kokswinkel.nl zit het met die kwaliteit wel goed. Onze kleding is namelijk gemaakt van topkwaliteit materialen: katoen en polyester die speciaal geschikt zijn voor intensief gebruik. Vanaf 2020 produceren we onze kleding zelf in Nederland. Bovendien houden we de kwaliteit nauwlettend in de gaten. Bij de productie van onze kokskleding gebruiken we uitsluitend de beste fournituren, zoals bijvoorbeeld YKK-ritssluitingen. Zo heb jij jaren plezier van jouw product(en).

 

Praktische, comfortabele kokskleding in diverse maten

Een ander belangrijk aandachtspunt bij het kopen van kleding is het draagcomfort. Goedkope kleding is weliswaar voordelig om te kopen, maar zit niet altijd even prettig. Bij Kokswinkel.nl begrijpen we dat je in de keuken geen ongemak wilt hebben van jouw kleding. Daarom combineert de kleding van Kokswinkel.nl uitstekende kwaliteit met een hoog draagcomfort, zonder dat de prijs daaronder lijdt. Want dat we onze kokskleding zelf produceren, betekent ook dat we onze kleding relatief goedkoop kunnen aanbieden. Deze perfecte prijs-kwaliteitverhouding is één van de redenen dat zoveel koks hun kokskleding al jaren kopen bij Kokswinkel.nl. Bovendien is onze kleding in een zeer ruime hoeveelheid maten verkrijgbaar. Zo ben je altijd verzekerd van kokskleding die zit als gegoten. Dat werkt wel zo plezierig!

 

Uit voorraad leverbaar en snel bezorgd

Dat we onze kleding zelf produceren, heeft als bijkomend voordeel dat je niet lang op jouw bestelling hoeft te wachten. Vrijwel alle kleding is bij Kokswinkel.nl namelijk direct uit voorraad leverbaar. Nadat je jouw nieuwe producten eenvoudig online bestelt, heb je de kleding binnen enkele werkdagen in huis. In onze webshop vind je alle soorten overzichtelijk gecategoriseerd. Heb je vragen over bepaalde kleding, over materialen of over maten en pasvorm? Neem voor al je vragen over onze producten gerust contact met ons op; wij helpen je graag!

 

Terug naar boven