Maxguard werkschoenen

Maxguard werkschoenen
Het uit Duitsland afkomstige Maxguard produceert werkschoenen die perfect zijn afgestemd op de wensen en behoeftes in verschillende werkomstandigheden. Het merk combineert fashion met de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid. De kwalitatief hoogwaardige materialen en de unieke designs geven alle Maxguard werkschoenen een eigen karakter. Dynamisch en veilig, met een sportieve uitstraling; kortom, de perfecte werkschoen!

Assortiment Maxguard werkschoenen
Alle Maxguard werkschoenen zijn voorzien van de innovatieve MAX-Light neusbescherming, een zeer brede kap van kunststof. De antiperforatie Max-Flex tussenzolen, die in alle S1P en S3 modellen zijn aangebracht, bieden een optimale bescherming voor uw voeten. We hebben diverse modellen voor zowel dames als heren, dus er is voor iedereen een geschikt paar Maxguard werkschoenen te vinden!

Maxquard werkschoenen online bestellen
Al onze Maxguard werkschoenen zijn heel eenvoudig te bestellen in onze online shop. Toch niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan ook eens de werkschoenen van Redbrick en Safety Jogger.

Gratis verzending

Vanaf € 40,-(incl. BTW) 
Anders € 4,75 (incl.BTW)

}

Snelle levering

De Kokswinkel hanteert de volgende levertijden

Goede service

Altijd voordelig geprijsd.

Webshopkeurmerk

De Kokswinkel heeft het  Webshopkeurmerk